Project Description

Nederlandse taaltraining op jouw niveau

Voor wie? Voor iedereen die zijn Nederlandse taalvaardigheden wil verbeteren, zoals: taalondersteuning voor het behalen van een taaltoets. Dat kan voor allerlei beroepen of studies zijn.

Van werknemer tot werkzoekende tot student. Een voorbeeld: iemand die in de kinderopvang (wil) werken en dient aan te tonen dat zijn/haar taalniveau van een bepaald niveau is.

Tijdens de lessen inventariseren de docent en de deelnemer samen de aandachtspunten en wordt er een plan van aanpak opgesteld. Dit plan wordt tijdens de lessen gebruikt en zorgt voor (meer) structuur, waardoor een deelnemer leert hoe hij/zij de beste resultaten bij een vaardigheid (bijvoorbeeld bij een lees- of schrijftoets) kan behalen. Het verbeteren van een taalvaardigheid is zowel individueel als in een groepsles (bij voldoende aanmeldingen) mogelijk.

 

Betrouwbare ondersteuning bij het totale leerproces

JullieTaal Nederlandse Taaltrainingen biedt professionele trainingen en workshops aan voor: anderstaligen/NT2’ers, mensen die Nederlands als tweede taal leren en NT1’ers: mensen die in Nederland zijn geboren en hun Nederlandse vaardigheden willen verbeteren zoals voor hun werk of hun studie.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Leren door ervaren
  • Op locatie mogelijk

Maatwerk trainingen

Wij leveren maatwerk en bieden een persoonlijke aanpak. Wanneer een taalniveau van een deelnemer niet bekend is, kunnen wij een intake afnemen om het taalniveau te bepalen.

Staat de training die u zoekt er niet bij? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Informatie & Inschrijven

Schrijf u in voor de training door middel van onderstaand inschrijfformulier. Wilt u meer informatie over de training? Neem dan contact op via het contactformulier of bel +31 (0)6-30097230