Project Description

Staatsexamentrainingen op jouw niveau

Via deze training word je voorbereid op het Staatsexamen I (mbo-niveau) of het Staatsexamen II (hbo-niveau). De doelen zijn de vaardigheden: spreken, schrijven, lezen en luisteren op mbo- of hbo-niveau behalen. Thema’s van deze Staatsexamens zijn: ‘werk, opleidingen, het dagelijkse leven’. 

Voor wie? 

Voor anderstalige deelnemers die:

  • geen officieel diploma hebben van een Nederlandse opleiding, maar die willen werken op mbo- of hbo-niveau of zij die een opleiding op mbo- of hbo-niveau willen volgen. 
  • willen inburgeren op hoog taalniveau.
  • willen naturaliseren en een officieel NT2-examen op een hoog taalniveau willen behalen.

Betrouwbare ondersteuning bij het totale leerproces

JullieTaal Nederlandse Taaltrainingen biedt professionele trainingen en workshops aan voor: anderstaligen/NT2’ers, mensen die Nederlands als tweede taal leren en: NT1’ers, mensen die in Nederland zijn geboren en hun Nederlandse vaardigheden willen verbeteren zoals voor hun werk of hun studie.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Leren door ervaren
  • Op locatie mogelijk

Maatwerk trainingen

Wij leveren maatwerk en bieden een persoonlijke aanpak. Wanneer een taalniveau van een deelnemer niet bekend is, kunnen wij een intake afnemen om het taalniveau te bepalen.

Staat de training die u zoekt er niet bij? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Informatie & Inschrijven

Schrijf u in voor de training door middel van onderstaand inschrijfformulier. Wilt u meer informatie over de training? Neem dan contact op via het contactformulier of bel +31 (0)6-30097230