Workshop Levensverhalen

//Workshop Levensverhalen
Workshop Levensverhalen2019-10-04T09:43:39+00:00

Project Description

Inzicht in en erkenning voor laaggeletterdheid

Realitytoneel over en door laaggeletterden. Ware ervaringen en gebeurtenissen uit het leven van laaggeletterden. Levensverhalen, gespeeld door de Taalambassadeurs (ex-laaggeletterden) zelf.

Doel: inzicht in en erkenning voor laaggeletterdheid. Deze sketches zijn te gebruiken bij elke presentatie over uw aanpak van laaggeletterdheid.

*1 op de 9 Nederlanders  (16-65 jaar) is laaggeletterd. Dat komt neer op: 1,3 miljoen. 65% hiervan is autochtoon. Wanneer je de 65-plussers meetelt en mensen die niet goed kunnen rekenen, zijn het 2,5 miljoen mensen.

Betrouwbare ondersteuning bij het totale leerproces

JullieTaal Nederlandse Taaltrainingen, biedt professionele trainingen en workshops aan, voor anderstaligen: NT2’ers: mensen die Nederlands als tweede taal leren en NT1’ers: mensen die in Nederland zijn geboren en hun Nederlandse vaardigheden willen verbeteren, zoals: voor hun werk of hun studie.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Leren door ervaren
  • Op locatie mogelijk

Maatwerk trainingen

Wij kijken graag samen met u naar de meest geschikte training. Staat de training die u zoekt er niet bij? Neem contact met ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Informatie & Inschrijven

Schrijf u in voor de training door middel van onderstaand inschrijfformulier. Wilt u meer informatie over de training? Neem dan contact op via het contactformulier of bel +31 (0)6-30097230