Project Description

Inzicht in en erkenning voor laaggeletterdheid

Realitytoneel over en door laaggeletterden. Ware ervaringen en gebeurtenissen uit het leven van laaggeletterden. Levensverhalen, gespeeld door de Taalambassadeurs (ex-laaggeletterden) zelf.

Doel: inzicht in en erkenning voor laaggeletterdheid. Deze sketches zijn te gebruiken bij elke presentatie over uw aanpak van laaggeletterdheid.

*1 op de 9 Nederlanders  (16-65 jaar) is laaggeletterd. Dat komt neer op: 1,3 miljoen. 65% hiervan is autochtoon. Wanneer je de 65-plussers meetelt en mensen die niet goed kunnen rekenen, zijn het 2,5 miljoen mensen.

Betrouwbare ondersteuning bij het totale leerproces

JullieTaal Nederlandse Taaltrainingen biedt professionele trainingen en workshops aan voor: anderstaligen/NT2’ers, mensen die Nederlands als tweede taal leren en: NT1’ers, mensen die in Nederland zijn geboren en hun Nederlandse vaardigheden willen verbeteren zoals voor hun werk of hun studie.

  • Persoonlijke begeleiding
  • Leren door ervaren
  • Op locatie mogelijk

Maatwerk trainingen

Wij kijken graag samen met u naar de meest geschikte training. Staat de training die u zoekt er niet bij? Neem contact met ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Informatie & Inschrijven

Schrijf u in voor de training door middel van onderstaand inschrijfformulier. Wilt u meer informatie over de training? Neem dan contact op via het contactformulier of bel +31 (0)6-30097230